Home
Wij over onszelf
Service
Werk
Contact

Als u ons de opdracht geeft voor u te incasseren, ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en sturen uw klant direct per E-mail en per post een sommatie het openstaande bedrag binnen 1 werkweek te voldoen. Dit openstaande bedrag is inclusief rente en kosten. Indien hier geen reactie op volgt gaan wij met uw klant telefonisch en wederom schriftelijk contact opnemen, waarbij wij op een duidelijke maar nette manier aangeven dat dit de laatste optie is om het bedrag te voldoen en dit binnen de gestelde termijn. Alle communicatie met uw klant wordt ook aan u doorgegeven en de afspraken schriftelijk bevestigen.

De gemaakte kosten die deze procedure met zich meebrengt verhalen wij op de debiteur en zijn er voor u geen kosten.

Meestal betaald 75% van de wanbetalers na de eerste brief van ons. Dan is er nog  15% die een reden heeft om niet te betalen, die meestal wel op te lossen is, b.v. klant heeft factuur nooit ontvangen of er was iets met de goederen etc. De resterende 10% Kan of wil niet betalen. In de eerste situatie zullen we er alles aan doen om uw geld te innen op een manier dat u uw klant kunt behouden. In de tweede situatie kunnen we bemidelen om samen met u en uw klant het probleem op te lossen. In de laatste situatie gaat het niet meer om het behouden van een klant en zullen we de gerechtelijke procedure opstarten en voor u afhandelen. Hieraan zijn helaas wel kosten verbonden.

Iedere communicatie of bezoek aan uw klant zal op een juiste eerlijke en respectvolle wijze plaatsvinden, U moet ons zien als een visitekaartje van uw bedrijf.

 

 

Chemfinance | info@chemfinance.nl